FAQ

Te kérdezel, mi válaszolunk

Görgess!

Meddig tart?

A pszichológiai konzultáció és a coaching folyamata is olyan hosszú, amilyen hosszú időre szükséged van. Ez függ a témádtól, az igényeidtől, a személyiségedtől. Általánosságban az mondható el, hogy egy coaching folyamat általában 6-12 alkalom, a páros konzultáció 5-8 alkalom, az egyéni konzultáció pedig nagyon változó lehet. Az biztos, hogy az elején megállapodunk, hogy várhatóan hány alkalommal találkozunk, majd amikor ennek végéhez közeledünk, újra átbeszéljünk szükség van-e a folytatásra.

Mennyibe kerül?

Az egyéni konzultáció 60 perce 15 ezer forint, a páros konzultáció 90 perce 20 ezer forint, a coaching 90 perce pedig szintén 15 ezer forintba kerül.

Lemondás

Mindenkinek közbejöhet valami. Természetesen le lehet mondani az előre egyeztetett találkozásokat. Ennek feltételeit az első találkozáskor pontosítjuk.

Első alkalom

Azzal, hogy eljössz az első alkalomra, még nem köteleződsz el semmire. Ez az ismerkedésről, a témák és keretek megbeszéléséről szól, és a végén megállapodunk abban, hogy folytatjuk-e, és milyen keretek között a közös munkát.

Titoktartás

Minden, ami elhangzik, amikor nálunk jársz, biztonságban lesz nálunk. A titoktartás a köztünk lévő szerződés egyik legfontosabb része.

Fizetés és számla

A fizetés ütemezéséről egyénileg állapodsz meg azzal, akivel dolgozol. Természetesen kapsz számlát - ez nem is kérdés.