top of page

FAQ

Te kérdezel, mi válaszolunk

Görgess!

Meddig tart?

A pszichológiai konzultáció és a coaching folyamata is olyan hosszú, amilyen hosszú időre szükséged van. Ez függ a témádtól, az igényeidtől, a személyiségedtől. Általánosságban az mondható el, hogy egy coaching folyamat általában 6-12 alkalom, a páros konzultáció 5-8 alkalom, az egyéni konzultáció pedig nagyon változó lehet. Az biztos, hogy az elején megállapodunk, hogy várhatóan hány alkalommal találkozunk, majd amikor ennek végéhez közeledünk, újra átbeszéljünk szükség van-e a folytatásra.

Mennyibe kerül?

Az egyéni konzultáció 50 perce 20 ezer forint, a páros konzultáció 90 perce 38 ezer forint, a coaching 90 perce pedig 28 ezer forintba kerül.

Lemondás

Mindenkinek közbejöhet valami, ez természetes. A pszichológussal közös munkában azonban különösen fontos a szabályok, keretek betartása, így az elmaradt találkozókat is kiszámlázzuk. Persze vannak olyan esetek, amikor ettől eltérünk, de ezt majd a pszichológusoddal kell átbeszélned. 

Első alkalom

Azzal, hogy eljössz az első alkalomra, még nem köteleződsz el semmire. Ez az ismerkedésről, a témák és keretek megbeszéléséről szól, és a végén megállapodunk abban, hogy folytatjuk-e, és milyen keretek között a közös munkát.

Titoktartás

Minden, ami elhangzik, amikor nálunk jársz, biztonságban lesz nálunk. A titoktartás a köztünk lévő szerződés egyik legfontosabb része.

Fizetés és számla

A fizetés ütemezéséről egyénileg állapodsz meg azzal, akivel dolgozol. Természetesen kapsz számlát - ez nem is kérdés.

bottom of page